Deschideți în curând un centru modern pentru manichiuri și pedichiuri?

Deschideti in curand un centru modern pentru

Dacă ați decis să deschideți în viitorul apropiat un centru modern pentru manichiuri și pedichiuri, aveți nevoie în mod cert de recomandări importante. Nu doar din cauza concurenței ci mai ales pentru a pune la dispoziția clienților dumneavoastră cele mai bune produse și cele mai profesionale servicii de  înfrumusețare.

Everin.ro – un furnizor important de produse profesionale în România

Everin.ro este un important producător de produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Este o companie și o marcă deja cunoscută în foarte multe țări din Europa și din întreaga lume. Din fericire, produsele marca Everin sunt acum disponibile și la noi în țară, datorită magazinului online Everin.ro.

Este vorba despre o gamă foarte variată de produse pentru saloanele profesionale de manichiuri: geluri pentru construcție, soluții pregătitoare de toate tipurile, cea mai diversificată ofertă de decoruri pentru unghii, geluri color, pudre acrilice foarte moderne, aparatură de actualitate, dezinfectante profesionale, accesorii și ustensile, etc.

În afară de avantajul de a putea comanda produse profesionale din categorii diferite care sunt fabricate de același producător (stiliștii profesioniști cunosc acest avantaj foarte bine!) dintr-un singur loc, în orice cantitate, mai există și alte avantaje pentru care foarte multe saloane de înfrumusețare deja au decis să colaboreze cu acest important distribuitor.

Spre exemplu, datorită calităților lor excepționale, cu aceste produse se lucrează foarte ușor și se pot obține manichiuri foarte complexe și foarte rezistente.

Din punctul de vedere al prețurilor, acestea sunt excelente, dacă ținem cont de calitatea lor foarte bună.

Sunt deja produse foarte căutate pe piața de specialitate din România. Nu trebuie să vă surprindă prea mult faptul că, produsele Everin sunt preferate și de către persoanele care își îngrijesc singure unghiile acasă.

Geluri profesionale pentru construcții și soluții pregătitoare de cea mai bună calitate

Acestea sunt componentele de baza ale unei manichiuri și pedichiuri foarte frumoase și foarte rezistente. Un nailshop modern întotdeauna va avea incluse aceste două categorii de produse profesionale, în foarte multe variante. Fiecare produs se pretează foarte bine la un anumit tip de manichiură!

Fiind la început de drum, firmele noi au nevoie de rezultate rapide care nu por fi obținute fără ajutorul produselor fabricate de companii recunoscute în întreaga lume.

Există, de asemenea, incluse în oferta magazinului, o gamă completă și complexă de produse care protejează și hrănesc foarte bine unghiile. Sunt cele mai recomandate produse pentru clientele care au probleme cu unghiile: subțiri, moi sau casante.

Aceste produse sunt recomandate și saloanelor de manichiuri și pedichiuri care au deja o experiență importantă. Clientele dumneavoastră vor rămâne impresionate de posibilitatea de a alege dintr-o gamă de produse mult mai variată. Oricum, este bine să le testați pentru început și să descoperiți singuri dacă merită toată atenția sau nu din partea dumneavoastră.

Parteneri