• Home
  • Articole sponsorizate
  • Descoperă 5 sfaturi practice pe care trebuie să îi știi înainte de a începe amenajarea interioară a casei tale

Descoperă 5 sfaturi practice pe care trebuie să îi știi înainte de a începe amenajarea interioară a casei tale

Descopera 5 sfaturi practice pe care trebuie sa ii stii inainte de a incepe amenajarea interioara a casei tale scaled 1

Designul unei case moderne presupune atenția sporită asupra mai multor elemente. Indiferent de dimensiunea casei tale, atunci când începi amenajarea interioară a locuinței e important să ai un plan bine pus la punct în care să găsești un echilibru între ceea ce îți dorești, posibilitățile tehnice, timp și bugetul pe care vrei să-l aloci. Este cu adevărat o provocare să începi un astfel de proiect, iar majoritatea oamenilor care nu planifică inteligent pașii pe care trebuie să îi urmeze ajung să amâne sau să abandoneze proiectul casei lor din diferite motive. Chiar dacă pare dificil, există câteva sfaturi practice pe care trebuie să îi știi înainte de a începe amenajarea interioară a casei tale. Dacă vrei să afli care sunt acestea, citește în continuare acest articol.

TOP 5 sfaturi de stil pentru designul interior al locuinței tale

Începe cu podeaua

Este recomandat ca pentru majoritatea camerelor din locuința ta pentru podea să folosești parchet. Chiar dacă pe parcurs poate că vei schimba covorul sau mobilă din acea cameră, parchetul va rămâne, iar acesta trebuie să fie rezistent și de bună calitate. Indiferent de dimensiunea casei tale, parchetul dublu stratificat este o variantă elegantă, modernă și de calitate, potrivit pentru orice tip de locuință. Poți alege dintr-o gamă variată de modele  de la Valprestparchet.ro, cunoscuți pentru calitatea produselor la prețuri avantajoase.

Investește în mobilier

Mobilierul pe care îl alegi îți dă ocazia să fii creativ și să îți personalizezi locuință în funcție de ceea ce îți place și de stilul pe care îl alegi. E important să găsești piese care să treacă testul timpului și să fie de calitate. 

Sisteme de iluminat

Lasă pe cât posibil că lumina naturală să-ți pătrundă în locuință. Totuși, orice casa are nevoie și de sisteme de iluminat care să scoată în evidență unicitatea căminului tău. Alege cele mai bune puncte în care să-ți plasezi lămpile, lustrele sau benzile de led.

Alege plante

Plantele decorative au rolul de a da personalitate unei locuințe. Dacă nu ai timp să le îngrijești,  poți opta pentru o plantă care nu necesită multă îngrijire sau pentru o plantă artificială.

Alege culori și țesături

Țesăturile și culorile trebuie alese în raport cu stilul tău de viață. Țesăturile fine și culorile deschise nu funcționează atât de bine cu mâinile lipicioase ale unor copii sau cu labele unui animal de companie. Află care sunt preferințele tale estetice și adaptează-le în funcție de nevoi.

Vrei ca locuința ta să arate sofisticat și să treacă cu brio testul timpului? Urmează oricare din sfaturile de mai sus și alege parchetul, mobilierul și texturile care ți se potrivesc. Ține cont de stilul tău de viață și adaptează-te la nevoile pe care le ai.

Sursa foto: Pexels.com

Parteneri