Descoperă avantajele noului Iveco S-way pentru afacerea ta

Atunci când ai nevoie de o soluție de transport rapidă, Iveco S-Way se integrează în flota auto oferind productivitate și eficiență.

Vehiculele de la Iveco sunt caracterizate de înalta calitate a materialelor folosite și tehnologii inovatoare, care oferă un mod de transport fiabil pentru orice afacere.

Achiziția unui Iveco S-way  de la o reprezentanta auto e un prim pas spre dezvoltarea unei flote menite să atragă succesul. La Auto Schunn, poți consulta oferta de camioane de mare tonaj Iveco S-Way și IVECO X-Way, care îți asigură un plus de productivitate și performanță pentru afacerea ta de transport.

Gama de camioane de la Iveco oferă economii considerabile de combustibil, siguranța și confort pentru șoferi și costuri reduse de exploatare. Merită așadar să cunoști câteva din principalele avantaje oferite de aceste camioane din oferta Auto Schunn.

Tehnologii moderne și economice

Tipurile de motoare cu care sunt dotate noile modele Iveco S-way sunt optimizate pentru a eficientiza consumul de carburanți. Camioanele au o structură aerodinamică îmbunătățită și sisteme de climatizare cu funcție automată eco mode.

Funcție de oprire la ralanti evită mersul inutil al motorului, făcându-l să se oprească automat. Motoarele noului Iveco S-Way au elemente auxiliare inovatoare: alternator inteligent, pompa de direcție are debitul variabil, pentru a diminua consumul inutil de energie.

Design interior ce oferă un confort sporit în cabină

Noile modele S-Way de la Iveco sunt create pentru un plus de relaxare, atunci când șoferul parcurge distanțe foarte lungi. Interiorul cabinei  este spațios și oferă o vizibilitate excelentă.

Funcțiile-cheie ale vehiculului sunt poziționate pe volan pentru un acces mai simplu. sistemul de ar condiționat este unul performant care asigură încălzire ventilație și funcție ecologică eco-mode. Spațiile de depozitare sunt gândite ergonomic pentru a oferi compartimente generoase de capacitate mare.

În acest mod, cabina noului S-Way devine chiar un punct de lucru mobil, putând depozita documente în deplină siguranță.

Spațiile de relaxare pentru zona de noapte sunt confortabile și oferă un somnul odihnitor pe o saltea moale sau tare la alegere. Sistemul de închidere cu funcție de blocare permite pauze în siguranță pe parcursul nopții.

Modelul S- Way este dotat cu mai multe tipuri de cabine, la alegere : cabine clasice de dormit AS, cele cu acoperiș jos sau înalt. Serviciile de conectivitate la bordul Iveco S-Way permit conducerea în siguranță, alături de sisteme de navigație performante.

Pachete avantajoase de finanțare pentru Iveco S-way

Auto Schunn oferă posibilitatea achiziționării unor modele de camioane Iveco S-Way prin intermediul pachet avantajos de creditare, o finanțare adaptată nevoilor afacerii tale.

Achiziția în leasing este posibilă iar consultanții de la Auto Schunn sunt pregătiți să ofere soluții personalizate, în vederea cumpărării acestor modele de camioane de la Iveco.

Toate aceste avantaje sunt argumente puternice care te pot determina să integrezi camioanele Iveco în cadrul flotei tale auto de transport.

Parteneri