Devino un antreprenor de succes cu ajutorul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii!

cursuri dezvoltare personala copii 1

In momentul de fata, programa scolara actuala include cursuri de antreprenoriat, insa acestora nu le este acordata importanta care li se cuvine. Cunostintele antreprenoriale sunt esentiale pentru orice tanar care doreste sa aiba o cariera de succes, care sa il faca fericit pe termen lung. Cu toate acestea, scoala ofera informatii exclusiv teoretice si exclude partea cea mai importanta pentru un viitor antreprenor – mai exact, raspunsul la intrebarea „cum punem in practica tot ce am invatat?”

cursuri dezvoltare personala copii 2 scaled 1
cursuri dezvoltare personala copii

Din acest motiv, tinerii au nevoie de cursuri dezvoltare personala copii si adolescenti oferite de Success Academy, singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business. Aici tinerii cursanti participa la un program complet si coerent de dezvoltare personala, care ii pregateste cu adevarat pentru viata reala.

 

Ce inseamna sa fii antreprenor?

Exista foarte multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa pornesti la drum si sa descoperi care este drumul pe care sa il urmezi, dar si cum sa te bucuri de succes in tot ce iti propui.

Te-ai intrebat vreodata care sunt trasaturile unui antreprenor de succes? Descopera doar cateva dintre acestea in randurile de mai jos!

  1. Sa ai disciplina (un skill cunoscut si drept self-management);
  2. Sa ai incredere de sine;
  3. Sa fii un bun lider; altfel spus, sa ai abilitati de leadership;
  4. Sa dai dovada de initiativa personala;
  5. Sa cultivi o mentalitate de invingator;
  6. Sa te pricepi sa vorbesti in public (public speaking);
  7. Sa ai o gandire creativa;
  8. Sa iti dezvolti gandirea critica;
  9. Sa fii deschis la nou.

Toate aceste calitati, si multe altele, pot fi dobandite si cultivate prin intermediul unor cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la Success Academy. Aici vei afla ca, pentru a fi un bun antreprenor, nu este suficient doar sa fii disciplinat, optimist si muncitor, si vei descoperi ce trebuie sa faci pentru a-ti transforma ideile in realitate.

Cursuri de dezvoltare personala pentru copii – Investeste in viitorul tau!

Atunci cand alegi sa te inscrii la cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, sustinute de trainerii Success Academy, faci o investitie benefica pentru viitorul tau. Informatiile pe care le vei dobandi aici sunt nespus de valoroase pentru orice tanar, indiferent de traseul personal sau profesional pe care il va alege.

Success Academy este un concept educational unic in Romania, la baza caruia se afla traineri cu o experienta de peste 17 ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale. Participarea la un curs antreprenorial reprezinta un pas fundamental in procesul de dezvoltare al oricarui tanar.

Dincolo de skill-urile de leadership si de cele antreprenoriale, Academia isi propune sa ajute participantii sa isi imbunatateasca nivelul de engleza. Spre deosebire de orele predate in scoala traditionala, unde accentul pica pe notiunile de ordin teoretic, la Success Academy, tinerii invata cum sa gandeasca si cum sa se exprime cu lejeritate in limba engleza.

Astfel, daca iti surade ideea de a urma unul dintre cele mai bune cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti de la noi din tara, inscrie-te pe successacademy.ro si descopera ce inseamna cu adevarat sa fii un bun antreprenor.

Parteneri