AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Diana Șoșoacă a mers la Bruxelles: „Ne-au spus: nici nu știți cât de așteptată sunteți aici”

Diana Șoșoacă, liderul S.O.S., nu a mai avut răbdare și a mers la Bruxelles, la Parlamentul European, însoțită de Luis Lazarus. Cei doi sunt europarlamentarii care vor reprezenta S.O.S România în Parlamentul European.

“Welcome Village este locul în care te duci să te înregistrezi. Normal îl face în maxim 2 ore jumate. Cât credeți că am stat? 5 ore.
Nu a existat persoană să nu vrea să discute cu noi, că era polonez, angajați, evident. Că era ceh, că era francez, că era olandez, că era bulgar, nu conta, au venit și au vorbit. Și toți, inclusiv românii, ne-au spus: nici nu știți cât de așteptată sunteți aici și veți avea amândoi un cuvânt greu de spus. Păi am înțeles că nu poți, că nu …. Lăsați, doamna avocat că dumneavoastră știți foarte bine ce să faceți, ca să puteți să luați atitudine, pentru că deja sunt foarte mulți morți de frică. Sunt efectiv disperați, nu știu legea și atunci stau cuminți își încasează banii, îi lasă pe ăia puternici să facă aranjamentele între ei și de aia România, ca și Bulgaria, ca și Polonia, că și Polonia are grave probleme, ca și Ungaria, deci la Ungaria e noroc cu Viktor Orban, că e prim-ministru și că urlă, altfel n-ar putea nimic. Vreau să vă spun că se pot face foarte multe lucruri.

Mi-am notat, am o agendă în care îmi notez, sunt ca la școală și pun întrebări și săracii, la un moment dat, îi blochez, și îmi spun, dar nu știm să vă răspundem la asemenea întrebări. Păi de ce nu știți să-mi răspundeți? Aveți un departament specializat, dar credeți-mă, nimeni nu a pus vreodată aceste întrebări. Nicio problemă, o să fac un memoriu, voi trimite întrebările și vi le adresez și veți primi răspuns. Suntem înregistrați toți, bineînțeles, țările latine nu și-au definitivat oficial listele, adică nu au trimis de la Biroul Electoral Central din România, Italia și Spania nu au definitivat listele oficiale și nu au trimis. De aceea, aceste legitimații sunt provizorii. Ulterior, după ce Biroul Electoral Central va trimite listele, după aceea ni se vor da legitimațiile și vom intra”, a spus Șoșoacă în timp ce se afla în fața Parlamentului European, potrivit b1tv.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!