AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Diana Şoşoacă vrea să candideze la Primăria Iaşi

Diana Șoșoacă, senatoare de Iași, a făcut o declarație surprinzătoare, sugerând că ia în calcul o posibilă candidatură la Primăria Iași. Motivația acestei decizii pare să fie legată de un presupus conflict de opinii legat de politica externă a României.

Într-o intervenție în plenul Consiliului Local, Diana Șoșoacă a criticat poziția primarului Mihai Chirica, pe care l-a acuzat de „înaltă trădare” pentru că susține independența Republicii Moldova în detrimentul unirii cu România. Această declarație vine în contextul marcării Zilei Unirii Basarabiei cu România.
Mihai Chirica a subliniat importanța susținerii Republicii Moldova de către România, argumentând că statul vecin ar trebui să aspire la prosperitate și independență.

În schimb, Diana Șoșoacă consideră că susținerea unirii cu România ar trebui să fie prioritară. „Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios să candidez la primăria Iaşiului. Cred că voi candida”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit romaniatv.net.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!