AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Firea, despre faptul că nu este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: “O restartare. Nu sunt un om al lamentărilor”

Gabriela Firea, lider PSD, a vorbit la Antena 3 CNN despre ce simte şi ce crede de faptul că nu a fost aleasă drept candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Întrebată cum vede alegerea coaliției de guvernare PSD-PNL cu privire la candidatul comun la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a spus că o consideră o restartare.

“O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani și jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat altă decizie în coaliție. După ce m-am sfătuit cu colegii mei de la București, social-democrați, familia, cu prietenii, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD, și să-mi continui munca, pentru că întotdeauna mi-a plăcut mai mult la atletism cursa de maraton, nu sprinturile. Cursa de viteză nu m-a caracterizat. Îmi place să fiu un partener de drum lung”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3 CNN.

Ea spune că nu i s-au pus “neapărat” piedici.

“Ca orice om, am și eu și fani, și oameni care nu mă agreează neapărat. În politică, emoția e foarte importantă. Se iau decizii bazate pe calcule și pe ecuații politice, dar se iau unele decizii și cu o componentă emoțională. Până la urmă, asta e decizia și nu sunt un om al lamentărilor”, adaugă Gabriela Firea.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!