A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Dieta cu ciocolată – Cea mai delicioasă modalitate de a slăbi

0 43

Dacă ești o iubitoare înrăită de dulciuri și ți-ai dori să slăbești dar nu poți renunța la aceste gustări delicioase, optează pentru dieta cu ciocolată. Ai grijă însă! Vorbim doar despre ciocolata neagră, care este o sursă uimitoare de antioxidanți.

Iată ce trebuie să mănânci în timpul dietei cu ciocolată, în rândurile următoare:

Ziua 1 Mic dejun: O cană de ceai verde, puţine cereale integrale cu lapte degresat şi bineînţeles o tabletă de ciocolată neagră (aproximativ 10 grame). Prânz: 100 g carne de vită la grătar cu legume la alegere. Cină: Paste cu legume la alegere.

Ziua a 2-a Mic dejun: o cană de ceai verde şi o banană. Prânz: 100 g de piept de pui la grătar, o salată de legume şi două tablete de ciocolată neagră (20 de grame). Cină: O salată de roşii cu puţină brânză.

Ziua a 3-a Mic dejun: Un castron de fulgi de porumb cu lapte degresat. Prânz: O salată de fructe şi două tablete de ciocolată neagră (20 de grame). Cină: 100 g de peşte la alegere cu conopidă şi morcovi, înăbuşite.

Ziua a 4-a Mic dejun: Un iaurt degresat amestecat cu 2 linguriţe de seminţe de cânepă decortificate. Prânz: 100 g de carne de vită la grătar cu o salată verde, iar ca desert bineînţeles o tabletă de ciocolată neagră (10 grame). Cină: Ciuperci la grătar cu caşcaval ras, roşii, cimbru şi piper.

Ziua a 5-a Mic dejun: un ceai verde îndulcit cu o linguriţă de miere şi două tablete de ciocolată neagră (20 de grame). Prânz: 100 g peşte la grătar cu broccoli, conopidă, morcovi. Cină: Salată de patrunjel verde cu ceapă şi rodie.

Citeste continuarea pe Glow.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More