• Home
  • Prima
  • Dîncu spune că România trebuie să achiziționeze submarine: „Marea Neagră s-a aglomerat foarte mult, este plină de rechini”

Dîncu spune că România trebuie să achiziționeze submarine: „Marea Neagră s-a aglomerat foarte mult, este plină de rechini”

dincu

România are nevoie să se înarmeze cu submarine, consideră ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Acesta susține că Marea Neagră s-a aglomerat şi ”este plină de rechini”, prin urmare România trebuie să achiziționeze submarine pentru că este important ”să ai lucrul tău”.

”Delfino e singurul submarin-şcoală. Sperăm ca în viitor să şi producem în România submarine, dar deocamdată trebuie să achiziţionăm submarine pentru că Marea Neagră s-a aglomerat foarte mult, este plină de ”rechini” şi este nevoie de asta”, a declarat Vasile Dîncu la Realitatea Plus, potrivit b1tv.ro.

Ministrul Apărării a precizat că accidentele aviatice cauzate de prăbușirea MIG-urilor a știrbit încrederea Armatei Române în ultimii ani.

”Pentru moment, fiind membri NATO, există o umbrelă care chiar funcţionează. Unii au spus că e bine, alţii au spus că nu e bine, să oprim de la zbor MIG-urile, MIG 21 Lancer. Au fost atâtea accidente, au fost 26 de accidente în ultimii 30 de ani. Au murit oameni şi încrederea în Armată a scăzut în acele moment”, a declarat Dîncu.

Parteneri