• Home
  • Prima
  • Disputa dintre Rareş Bogdan şi Orban continuă: Îl va durea stomacul dacă încep să vorbesc

Disputa dintre Rareş Bogdan şi Orban continuă: Îl va durea stomacul dacă încep să vorbesc

rares bogdan ludovic orban

Război al declarațiilor între Rareș Bogdan şi Ludovic Orban. Europarlamentarul PNL l-a acuzat pe şeful Camerei Deputaţilor că a cedat trei ministere importante la negocierea pentru formarea coaliţiei de guvernare tocmai pentru a-şi asigura funcţia în Parlament. Totodată, Rareș Bogdan l-a amenințat pe Ludovic Orban că va avea dureri de stomac dacă începe el să vorbească. În replică, preşedintele PNL spune că a fost lăsat singur la negocieri, dar şi că nu se teme pentru că nu are niciun secret.

„Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul. Dumneavoastră (presa – n.r) ați fost acolo. Ați văzut că n-au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia , nici a patra zi. Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaște toată lumea, media, parteneri de coaliție.
Dar nu obișnuiesc să polemizez cu colegii mei în mass media.

Nu am niciun secret. Nimeni nu deține despre mine informații cu care ar putea să-mi facă rău. Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari și oricine a avut ceva rău despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a declarat Ludovic Orban, duminică, în replică la afirmațiile lui Rareș Bogdan, potrivit digi24.ro.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan i-a transmis lui Ludovic Orban să înceteze să ducă „o campanie murdară” şi a spus că afirmaţiile liderului liberalilor trebuiau ţinute în interiorul partidului. „Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot. S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

El a făcut aceste afirmații după ce Orban a declarat sâmbătă, la Botoşani, că a fost părăsit la negocierile pentru formarea coaliţiei şi negocierile pentru formarea Guvernului de către ceilalţi membri ai echipei de negociere votată în partid.

Parteneri