AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Distracții și ieșiri preferate de tineri – Ce poți face în București într-un weekend?

Bucureștiul este un oraș cu multiple posibilități de distracție. În timp ce unii preferă să ia la pas fiecare străduță și să descopere locuri noi pentru a savura o cafea bună, alții optează pentru shopping, muzee și localuri de noapte. Însă dacă vrei un strop de inspirație, poți citi rândurile următoare ca să îți faci o idee despre cum să îți pregătești următorul tău weekend de distracție.

 

Ce să faci în București dacă ai un weekend liber la dispoziție?

 

  • La o partida de paintball

Dacă vrei să te distrezi în compania prietenilor și ai parte de un sfârșit de săptămână liber, îi poți invita la o sesiune de paintball. Faptul că sunteți împreună și petreceți timp de calitate este un lucru foarte important. Însă dacă programați o sesiune de paintball, atunci distracția este garantată, mai ales că puteți astfel să ieșiți din zona de confort. Important este să aveți costume de protecție și să vă bucurați de o sesiune de împușcături cu bile colorate, pentru câteva ore.

 

  • În oraș la o cafea super bună

Weekendurile sunt menite relaxării și timpului petrecut cu prietenii, de ce nu. Dacă ați plănuit o ieșire sâmbătă sau duminică, puteți încerca locațiile deosebite din București care oferă o cafea de calitate. Discuțiile se prind imediat la o ceașcă de licoare magică și împreună puteți stabili și alte planuri de viitor, fie pe termen scurt, fie pe termen lung. Poate că unii dintre prietenii tăi pot alege lichidul cu nicotină pentru țigară electronică ca să mai treacă timpul la cafea, iar alții se gândesc deja la ce vacanțe să mai plănuiască. Oricare ar fi situația, important este să vă simțiți bine împreună și poate chiar să bifați o altă rundă de ieșit la un alt final de săptămână.

 

  • Încearcă o sesiune de escape room

O altă distracție ce prinde foarte tare în rândul tinerilor este “escape room”. Practic, jocul presupune o serie de taskuri, cu ajutorul cărora să ieșiți dintr-o încăpere bine ferecată. Bineînțeles că împreună veți găsi o grămadă de motive să râdeți și să vă distrați împreună, în timp ce căutați o cale de ieșire și punând cap la cap indiciile care va apar în cale.

 

  • La dans prin cluburi

Serile de sâmbătă poți fi dedicate ieșirilor în cluburile bucureștene. Atmosfera din Centrul Vechi este cu totul aparte, indiferent de gradele din termometre. Dacă vrei să iei pulsul orașului și să vezi cum se distrează cei de vârsta ta, poți programa o ieșire cu prietenii apropiați prin cluburile cu ștaif din capitală. 

Sigur va veți distra pe muzica voastră preferată și în plus, puteți lega noi prietenii, chiar și cu turiștii străini ce își petrec timpul prin Centrul Vechi, dornici de noi experiențe și bere ieftină.

Așadar, weekendurile tale pot fi super distractive, dacă știi ce vrei să faci și în ce companie selectă să te învârți. Important este să îți planifici tot ce ai de gând să pui în practică, și bineînțeles, să îți suni prietenii.

 

Sursă foto: Pexles.com

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!