• Home
  • Prima
  • Doliu. Și doctorii mor tineri uneori

Doliu. Și doctorii mor tineri uneori

lumanare 4 1

Lume medicală din România este din nou în doliu. Doctor Alina Lupu,  specializată în Medicina de Urgență la  SMURD Craiova, a murit. Ea era unul dintre cele mai apreciate cadre medicale din municipiu.

Alina Lupu a fost medic primar Medicină de Urgență – UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean Dolj și SMURD Craiova.

Cei de la UPU și SMURD Craiova au transmis un mesaj emoționant, în care-i mulțumesc celei care a fost doctor Alina Lupu pentru toată munca sa și pentru viețile pe care le-a salvat și-i cer iertare că n-au găsit calea de a o salva.

„Doamna doctor, vă mulțumim că ati salvat vieți, că ati dat sansă multor oameni sa trăiască, ca ati invins moartea chiar si cu miinile goale si ne cerem iertare in fața lui Dumnezeu ca noi oamenii de rând nu am făcut atât de mult pentru dvs!

Dumnezeu a dorit să vă ia la El, il lumea celor drepți, că poate si acolo e nevoie de medici. Dumnezeu sa vă odihnească în pace si sa va fie țărâna usoară! ”

Durerea colegilor este împărtășită de numeroșii bolnavi care au avut-o alături pe Alina Lupu, doctor de excepție, în momente grele pe care – cu ajutotul ei – le-au depășit.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri