Doliu şi în Pro România. Bărbatul înecat la Olimp, salvând doi copii…

Bărbatul de 32 se ani, din Dâmbovița, care a murit înecat, sâmbătă, în stațiunea Olimp,  după ce a salvat cei doi copii de la înec, era membru Pro România. Copiii nu erau ai lui, cum a scris presa, ci nişte copii care erau în pericol de moarte.

Iată ce a scris Victor Ponta, preşedintele formaţiunii, pe Facebook:

„Suntem toti socati si devastati din cauza tragediei care a avut loc azi la Olimp / suntem alaturi de familia si prietenii colegului nostru cu adevarat erou – care azi si-a sacrificat viata pentru a salva doi copii ( nu erau copii sai nici macar nu ii cunostea – pur si simplu i-a vazut in pericol si, alaturi de Octavian , un alt coleg al nostru la fel de curajos, le-a sarit in ajutor)! Am anulat imediat toate evenimentele pe care le mai aveam programate in cadrul Scolii de Vara a tinerilor ProRomania / ne dorim ca Dumnezeu sa il primeasca pe colegul nostru erou – si noi toti sa invatam ce este bun din sacrificiul lui! Dumnezeu sa il odihneasca”.

Distribuie prietenilor

La mare a murit în urma unui infarct și un lider din Timiș al PSD, femeie care participa la acțiunea anuală a partidului pe Litoral.

D. Dumitru, AMPress