• Home
  • Știri
  • Donald Trump s-a predat! A fost fotografiat și a primit număr de înregistrare pentru deținuți

Donald Trump s-a predat! A fost fotografiat și a primit număr de înregistrare pentru deținuți

trump

Fostul președinte american, Donald Trump, s-a predat noaptea trecută autorităților din Georgia după ce a fost acuzat că ar fi plănuit să anuleze în mod ilegal rezultatele alegerilor din 2020.

Fostului șef de stat i s-a făcut poză de identificare, asemenea tuturor celor care sunt urmăriți penal și i s-au luat amprentele.

Ulterior, Donald Trump a fost eliberat pe cauțiune.

Trump este primul președinte din istoria Statelor Unite care a fost pus sub acuzare.

”Ceea ce fac ei este o interferență electorală, încearcă să intervină în alegeri. Nu a mai existat niciodată așa ceva în țara noastră. Nu am greșit cu nimic. Și aveam tot dreptul de a contesta o alegere pe care o considerăm necinstită, foarte necinstită”, spune Trump, potrivit antena3.ro.

Fostul lider republican s-a predat la tribunalul din Fulton, în cazul de subminare a alegerilor din anul 2020, din Georgia. I s-a dat inclusiv un număr de înregistrare pentru deținuți.

După o audiere de mai puțin de jumătate de oră, Trump a fost eliberat. Acesta și-a cumpărat libertatea cu 200.000 de dolari și a ieșit pe cauțiune.

”Cred cu adevărat că aceasta este o zi foarte tristă pentru America. Nu ar trebui să se întâmple niciodată”, spune fostul președinte.

Deși nu a mai postat nimic pe Twitter încă din 2021, Trump a publicat seara trecută poza de identificare care i-a fost făcută în penitenciar. Ulterior, fostul președinte s-a întors în New Jersey.

Parteneri