AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Donatori la Muzeul Pietrei. Mulțumim cu drag!

Mulțumim cu drag celor ce ne oferă un ajutor în construcția Bisericii din Livadă.

În ultimele două săptămâni, BCR ne-a transmis că în contul Asociației a depus o singură persoană,  Secuianu Bălescu Irina Cornelia, 200 lei. Alți bani nu mai sunt dar orice leu e bine venit în condițiile în care doar un pătrat de lemn pentru schelă, lung  de 5 m,  a ajuns de la 20 lei la 100 lei (Prețul de ieri). Constructorii înalță azi din nou schela la turnul principal  pentru a putea lucra în siguranță acoperișul din piatră, ceea ce ne-a obligat la alte comenzi de stâlpi și alte materiale. Le vom rezolva.

Din Sângeru  au donat pentru Biserică, familia Gigi Răduță 100 lei și familia Octavian și Georgeta Drăgănoiu, 2000 lei. Cu aceeași dragoste le mulțumim tuturor. Își vor găsi în final numele înscris pe o piatră la intrarea  Bisericii din Livadă.

Lucian Avramescu

PS

Când tocmai încheiam acest  răvaș de mulțumire, de la BCR am fost anunțați că Elena Stoica  a depus azi 200 lei. Elena este inițiatoarea  colectei ”Dați un leu pentru Muzeu!” și este la a patra depunere personală similară. Mulțumim sibianco! Ne-ai simțit la strâmtoare.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!