AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Doriti sa atrageti clienti cu adevarati pasionati de cafea in localul dumneavoastra? Achizitionati un espressor profesional!

espressor profesional

Piata cafenelelor din Romania a crescut in fiecare an dinaintea pandemiei, conform datelor oficiale ale statului roman, cu 32,7%, iar acum aceasta dezvoltare se reia cu pasi repezi. Practic, este vorba despre o dublare la fiecare 3 ani, ceea ce spune totul despre potentialul urias de crestere al oricarei firme de acest tip.

Gusturile populatiei au evoluat in mod semnificativ, existand milioane de consumatori pasionati, care stiu ce sa aleaga si sunt familiarizati cu diferitele sortimente, gusturi, arome si intensitati ale cafelei. Vremurile dinainte de 1989, cand romanii trebuiau sa bea imitatia cunoscuta sub numele de nechezol, au ramas doar o amintire neplacuta.

espressor profesional 2 1

espressor profesional

In acest context de crestere accelerata, investitia in noile modele de espressor profesional se dovedeste cat se poate de inspirata, indiferent daca detineti sau administrati o cafenea sau orice alta unitate in cadrul careia se serveste cafea: restaurant, bar, cofetarie sau hotel.

Gustul mai bun – principalul avantaj oferit de un espressor profesional

Echipamentele de ultima generatie sunt mult superioare produselor similare care existau in trecut, iar acest fapt este observat de un consumator priceput indata ce gusta din bauturile produse cu ajutorul lor. In primul rand, acestea impresioneaza prin diversitate. Exista inclusiv aparate cu capacitatea de a prepara, folosind doar cafea, apa, aburi si lapte, pana la 100 de sortimente diferite de bauturi.

Un exemplu in acest sens este masina de cafea super automata Tango ST Duo, dotata cu doua grupuri Tango Duo Set. Ea este capabila sa produca 96 de bauturi diferite, precum Espresso, Cappuccino, Latte si multe altele, care vor satisface gusturile celor mai pretentiosi clienti.

Pe langa diversitatea aromelor oferite, un espressor profesional se remarca si prin calitatea deosebita. Orice consumator trebuie sa recunoasca faptul ca un Espresso consumat intr-o cafenea este intotdeauna mai bun fata de bautura produsa acasa. Asta se datoreaza faptului ca un aparat de ultima generatie pur si simplu nu greseste. Foloseste mereu cantitatile ideale din fiecare ingredient, le amesteca in proportiile potrivite si le serveste intotdeauna la temperatura perfecta.

Dincolo de gust: celelalte beneficii oferite de un espressor profesional

Gustul este elementul cel mai important, deoarece asigura un flux constant de clienti, care sosesc pentru a savura zilnic bautura preferata. Dar, dincolo de acest aspect, folosirea modelelor avansate de masina de cafea le ofera antreprenorilor si avantaje de alta natura.

Produse de branduri cu valoare recunoscuta pe plan international, precum Electrolux Professional sau Virtus Group GmbH, noile modele de espressor profesional se remarca prin versatilitate si prin rapiditatea prepararii bauturilor. De pilda, exista aparate care pot sa pregateasca pana la 270 de cesti de Espresso la 40 de mililitri intr-o singura ora. Astfel, cafeneaua reuseste sa faca fata cu succes oricarui flux de clienti.

Consumul redus de energie electrica reprezinta un alt beneficiu important, mai ales in contextul actual de scumpire a preturilor. Astfel, facturile scad si, in plus, firma pe care o conduceti are o atitudine responsabila fata de mediul inconjurator.

Investiti in modelele de ultima generatie de espressor profesional! Consumatorii de cafea cu adevarat pasionati vor simti imediat diferenta si va vor deveni clienti fideli!

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!