Dosarul lui Liviu Dragnea, amânat din nou

Liviu Dragnea a fost audiat, luni, la ÎCCJ, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, în care liderul PSD a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare.

Judecătorii au admis cererea avocaților de amânare a procesului DGASPC Teleorman, termenul fiind stabilit pe data de 20 mai, la ora 11:00.

„Îmi menţin declaraţiile date anterior, precum şi pe cea de la confruntare. Sunt total nevinovat. Nu am avut cunoştinţă de faptul că doamna Botorogeanu şi doamna Stoica nu ar fi mers la serviciu. De altfel, nimeni nu mi-a spus că acestea nu ar fi mers la serviciu. Nu am cerut nimănui şi nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane, pentru a le menţine pe cele două în funcţie. Nu am coordonat DGASPC Teleorman, care nu se afla în subordinea mea. Atribuţiile de coordonare le avea Colegiul director şi secretarul judeţului. Niciun preşedinte de consiliu judeţean nu mergea personal să controleze instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean. Sub nicio formă nu aveam obligaţia, posibilitatea şi atribuţia de a sancţiona angajaţi din direcţiile respective”, a spus Dragnea, în sala de judecată.

Distribuie prietenilor

AMPress