Dragnea acuză PNL de ”iresponsabilitate”, iar pe Iohannis de ”obsesie” față de persoana sa

Liviu Dragnea i-a acuzat joi pe liberali de atitudine ‘iresponsabilă’. Este o replică la anunțul făcut de președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, că va ataca la Curtea Constituțională Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe în vacanța parlamentară. Iată ce a spus liderul majorității parlamentare:
„De aseară, Guvernul s-a apucat de treabă și nu mai avem timp să răspundem sau să intrăm în jocul lor, care este un joc iresponsabil, din păcate, și care intenționează să blocheze activitatea Guvernului. Dacă va fi nevoie, dacă Guvernul va avea nevoie ca săptămâna viitoare să adopte niște ordonanțe urgente necesare pentru români, vom convoca din nou o sesiune extraordinară. (…) Ăsta e stilul lor de a face politică, nu s-a mai întâmplat până acum. N-am mai văzut în România o asemenea atitudine. Dar asta nu înseamnă că noi o să stăm cu mâinile în sân și nu o să sprijinim Guvernul să funcționeze”.
Dragnea l-a acuzat, de asemenea, pe Klaus Iohannis, după anunțul făcut de purtătoarea de cuvânt de la Cotroceni în legătură cu demersul rapid al lui Victor Ciorbea, că este ”obsedat” de persoana sa. Am plecat de la Cotroceni, a spus Dragnea, dezamăgit. Și acolo președintele s-a referit la mine. El a mai spus că va sprijini guvernul Grindeanu pe care nu l-a pus doar de formă.
Aurelia Apostol, AMPress