• Home
  • Prima
  • DRAGNEA LE ARATĂ PISICA NEAGRĂ CELOR OPT CARE I-AU CERUT PLECAREA

DRAGNEA LE ARATĂ PISICA NEAGRĂ CELOR OPT CARE I-AU CERUT PLECAREA

cei opt 1

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, despre cei opt membri CEx care au votat pentru demisia sa din funcţie şi au criticat în public anumite aspecte din partid, că „nu vor mai face parte din echipă” dacă vor continua să îşi atace formaţiunea, potrivit Mediafax.

„Au fost opt oameni care au votat în CEx şi eu le doresc succes în continuare…Depinde de fiecare cum îşi va gestiona prestaţia în perioada următoare. Dacă va înţelege că dincolo de planuri, ale lor sau ale altora din afara partidului, este mai important ce facem cu această ţară, sunt bineveniţi. Dacă vor continua cu această atitudine, cu tot felul de întâlniri secrete, întâlniri cu Dumbravă de la SRI sau cu alţii, comunicări cu Iohannis sau nu, este problema lor, dar nu vor mai face parte din echipă”, a declarat, duminică seară, la România TV, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Acesta a adăugat că el nu dă ultimatumuri, dar partidul nu mai acceptă astfel de acţiuni.
Întrebat ce se va întâmpla dacă toţi cei opt membri CEx care au votat pentru demisia sa din fruntea partidului vor continua cu acuzaţiile publice, el a făcut trimitere la Statut. „Eu sper să nu mai ajungem acolo. Se va aplica Statutul, fără ezitare”. Asta ar însemna excluderea din partid. Este prima dată când, după tentativă eșuată de puci, după ce Dragnea pare că și-a consolidat poziția din nou în PSD, trece la o amenințare directă.

Parteneri