Dragnea și Gorghiu se acuză reciproc de frăție cu Băsescu. Tu te aliezi, ba tu, este noul ping-pong politic între cele două mari partide

Liviu Dragnea atacă PNL și, mai ales, pe Klaus Iohannis pentru comportament ipocrit la alegerile de 1 Decembrie. Prezența lui Traian Băsescu la Arcul de Triumf ar fi dovada că președintele vrea voturile lui Băsescu pentru a-l alia cu PNL.

Potrivit liderului social-democrat, Iohannis este mână în mână cu Traian Băsescu, care ar tânji după un loc de premier în următoarea structură parlamentară, trasmite Antena 3.

La rîndul său, liderul PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, la DIGI24, că este exclusă o alianţă cu PMP, după alegerile parlamentare, ea precizând că cei de la PMP nu au legături cu PNL, ci cu PSD, cu care au făcut alianţe locale în toată ţara, inclusiv la Capitală, iar între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Traian Băsescu există o ”frăţie puternică”.
Ea a afirmat că dintre fostele partide membre ale USL, PSD este cel mai înclinat să facă o alianţă cu Traian Băsescu.
Atât PSD, căt și PNL ridică astfel cota lui Băsescu, voit sau nevoit, dezicându-se de fostul președinte care se agită zi de zi să obțină scorul intrării în Parlament pentru partidul său, inventat initial pentru a fi condus de Elena Udrea.
Giorgiana Radu, AMPress