• Home
  • Prima
  • Drulă, către colegii din USR: Suntem singurul partid cu adevărat liberal din această țară

Drulă, către colegii din USR: Suntem singurul partid cu adevărat liberal din această țară

drula

Cătălin Drulă, președinte interimar al USR, le-a transmis un prim mesaj colegilor săi de partid. „Suntem singurul partid cu adevărat liberal din această țară”, spune Drulă, adăugând că „e momentul unui RESET”.

Redăm mesajul integral al lui Cătălin Drulă:

„Dragi membri USR,

Vă scriu acest mesaj într-un moment dificil pentru USR. Nu e primul prin care trece partidul nostru, dar am construit împreună cel mai democratic și cel mai transparent partid politic din România.

Și tot împreună vom merge mai departe. Suntem singurul partid cu adevărat liberal din această țară și, în prezent, singurul partid de opoziție cu soluții pentru România.

Avem multă treabă de făcut în beneficiul alegătorilor noștri și al cetățenilor acestei țări. Și dispunem de resursele să ne facem această datorie.

De la bun început am fost un partid viu, în care dezbaterea și uneori ciocnirea de idei a fost nu numai prezentă, ci încurajată. Ne aprindem repede, suntem pasionați de ceea ce facem, dar în focul dezbaterii ne mai și scapă cuvinte.

Cred că e momentul să ne uităm în jur, la colegii noștri. Împreună suntem cei care am muncit la creșterea acestui partid.

Lângă noi avem surori și frați de idei. Nu suntem inamici, suntem o mare familie care își dorește modernizarea României.

Îi mulțumesc lui Dacian Cioloș pentru contribuția sa la misiunea USR. Am lucrat multă vreme împreună și avem multe momente frumoase de care să ne amintim. Sunt sigur că va continua să aibă o contribuție importantă la viitorul acestui proiect.

Dragi colegi,

Vreau să facem tot ce ține de noi să ștergem liniile de separare și să lucrăm uniți pentru viitor. E momentul unui RESET. Sau cum se spunea pe vremea lui Ion Creangă, “cele rele să se spele, cele bune să se adune”.

Îmi doresc să privim către viitor, să construim încrederea între noi. Și să dăm încredere României în noi”.

AMPress

Parteneri