• Home
  • Știri
  • Drulă, sceptic în legătură cu şansele lui Cioloş de a fi o soluţie pentru prezidenţiale: Prin acţiunile politice din ultimii ani, a fost un anti-lider. România are nevoie de un lider

Drulă, sceptic în legătură cu şansele lui Cioloş de a fi o soluţie pentru prezidenţiale: Prin acţiunile politice din ultimii ani, a fost un anti-lider. România are nevoie de un lider

catalin drula 346c13e57d

Succesorul lui Dacian Cioloş la preşedinţia USR, Cătălin Drulă, se arată convins că Cioloş nu poate fi o soluţie pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor. „Domnul Cioloş, prin acţiunile politice din ultimii ani, a fost un anti-lider. Şi România are nevoie de un lider, nu are nevoie de cineva care abdică, care renunţă, care face mofturi, care se construieşte pe sine”, a spus Drulă, potrivit news.ro.

Întrebat sâmbătă, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv, dacă predecesorul său la şefia USR, Dacian Cioloş, poate fi o soluţie pentru candidatura la alegerile prezidenţiale, Cătălin Drulă a răspuns: „sunt sigur că nu”.

„Nu cred. Adică nu că nu cred, sunt sigur că nu. Pentru că domnul Cioloş, prin acţiunile politice din ultimii ani, a fost un anti-lider. Şi România are nevoie de un lider, nu are nevoie de cineva care abdică, care renunţă, care face mofturi, care se construieşte pe sine. Un lider de ţară trebuie să fie generos şi proiectul său nu poate fi sinele. Când proiectul tău eşti tu însuţi nu e bine pentru o comunitate”

Parteneri