AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Drulă (USR): „Florin Cîţu este un produs politic expirat”

Fostul ministru al Transporturilor din partea USR, Cătălin Drulă, consideră că Florin Cîţu a avut în ultimele luni un comportament ridicol, care a făcut să se rupă coaliţia de guvernare şi, pe lângă asta, l-a dus la o cotă de popularitate de 7%. Acesta a mai precizat că preşedintele Klaus Iohannis este la fel de vinovat pentru actuala criză ca fostul premier.

„E o limită a ridicolului, deşi în România cred că am trecut câteva bariere măricele în aceste două luni, mai ales prin comportamentul liderului PNL Florin Cîţu, chiar şi al preşedintelui României în această perioadă. De fapt, egali îi consider vinovaţi pentru această criză. Noi am anunţat că am trecut în opoziţie, nu există o variantă în care negociezi ministere, programe de guvernare. Am citit undeva că lucrurile merg extrem de bine. După ce PSD a fost demonizat timp de trei, patru ani de preşedintele României, de liderii PNL, şi-au construit o întreagă înşelătorie electorală pe acest discurs şi acum, cum a spus domnul Cîţu, ne-am găsit multe lucruri în comun, culmea e că e adevărat”, a transmis Cătălin Drulă.

El a susţinut că Florin Cîţu este „un produs politic expirat”.

„Tot o ţineau langa cu Florin Cîţu. Omul e un produs politic expirat, are 7 la sută popularitate şi ar fi putut să ajungă pe nedrept la 7 la sută, ar fi putut să fie un om care a luat măsuri de reformă nepopulare, există metode prin care să nu judeci un om doar pentru asta, dar văzându-l ca lider politic, văzându-l ca lider de guvern, ca comportament e complet justificată. În cazul său, cum îl vede publicul şi cum este omul politic, este o congruenţă. (…) E complet nepotrivit şi comportamentul pentru a conduce un guvern. Un lider al unui guvern de coaliţie trebuie să fie al tuturor partidelor şi să înţeleagă un echilibru al negocierii, să aibă tact, calm, să nu ameninţe”, a afirmat fostul ministru al Transporturilor la Profit News, potrivit rtv.net.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!