Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni!

Avocatul Elenei Udrea a declarat că fostul ministrul al Turismului care obţinuse o sarcină gemelară prin fertilizare în vitro a pierdut unul dintre băieţi, fiind internată din 24 februarie într-un spital din străinătate.
„Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical, unde se vede prezeţa a doi copii. Două zile mai târziu, la 24 februarie, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Atunci doamna a fost dusă la spital de urgenţă la două noaptea. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Nu este o recomandare, ci ea trebuie să rămână la pat, pentru că există riscul să piardă şi cel de-al doilea copil”, a explicat în instanță avocatul Alexandru Chiciu.
De asemenea, acesta a explicat într-o intervenţie telefonică faptul că Elena Udrea trece prin momente grele: „Nu are voie să iasă afară, este monitorizată 24 din 24 de ore de către medici, iar la două zile se întocmesc acte medicale, pe care şi noi avocaţii le primim”.

Cristina Matei, AMPress