• Home
  • Prima
  • Emil Boc: Au dat foc la casă și la România. Gestul USR de a vota moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern …

Emil Boc: Au dat foc la casă și la România. Gestul USR de a vota moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern …

boc diicot 1

Emil Boc a declarat joi seara, la postul B1 TV, că actuala criză este declanșată de USR care împreună cu AUR și cu PSD a dat jos un guvern în plină pandemie fără să gândească o soluție în loc:

„În primul rând ar trebui să îi întrebați pe cei care au dat jos un guvern, unde au privit înainte când au făcut acel gest? Adică atunci când a existat o majoritate în Parlament pentru a demite un Guvern în exercițiu, o majoritate clară PSD-USR PLUS-AUR, acea majoritate trebuie întrebată ce are de făcut în continuare. Dai foc la casă și după te întrebi de ce arde casa. Nu stai să întrebi de ce, ci încerci să rezolvi problema. Au dat foc la casă și la România și vin și spun că nu vor să audă de guvernare.

Când dai jos un guvern în plină pandemie trebuie să îți asumi responabilitatea unui asemenea gest. Am spus înainte de moțiune că cele două partide trebuie să stea zi și noapte la discuții. Eu nu zic că nu mai sunt șanse pentru această coaliție, dar gestul USR de a vota moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern au lăsat răni adânci”, a declarat Emil Boc, potrivit b1tv.ro.

Parteneri