A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

EURO U21. România învinge Anglia cu 4-2, într-un meci senzațional

0 1.435

Un nou meci excepțional al selecționatei de tineret a României, după victoria în fața Croației. Reprezentativa României a învins, vineri, selecționata Angliei, cu scorul de 4-2, în cel de-al doilea meci al grupei C de la Euro U21. Tricolorii ocupă acum primul  loc în grupă și au mari șanse de a juca semifinala. Toate golurile, inclusiv ale adversarilor echipei noastre de tineret au fost marcate în ultimul sfert de oră al meciului.

Au marcat Puşcaş,  în minutul ’76 , din penalti, Ianis Hagi în minutul  ’85 și  Coman în minutele ’89 și ’90+3, pentru România, iar Anglia a marcat prin Gray  în minutul ’79 și prin Abraham în minutul ’87.

Selecționata de tineret aduce un spirit ofensiv, absent până acum în fotbalul nostru care de zeci de ani e într-o prăbușire continuă, condamnat parcă ireversibil la îmbătrânire. Iată că tineretul schimbă radical jocul și ambiția de a învinge e acolo unde trebuie să fie.

C. Zamfir, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More