Europa FM dă înapoi 35.000 de euro pentru spoturile plătite de Primăria Capitalei fiindcă era ”campanie electorală mascată”

Pagina de Media: Europa FM va returna 35.000 de euro pentru spoturile plătite de Primăria Capitalei pentru că era ”un fel de campanie electorală mascată”. Precampania  electorală a Gabrielei Firea a reușit să revolte multă lume, pe fondul aracării inițiativei private de a face cu banii cetățenilor un spital unde să fie tratați gratuit copiii bolnavi de cancer.
Directorul Europa FM, Andrada Burdalescu, a explicat pentru Paginademedia.ro că postul de radio a încetat să mai difuzeze, încă de acum o lună, spoturile plătite de Primăria Capitalei, după ce membri ai echipei editoriale au sesizat că spoturile reprezintă publicitate electorală ”mascată”. Din acest motiv, banii deja încasați de la municipalitate vor fi restituiți, suma fiind de 35.000 de euro.

”Era o campanie publicitară pe care Primăria Capitalei a cumpărat-o și pe spațiul nostru publicitar. Este o comandă care a venit în vară și a fost trimisă direct departamentului nostru de vânzări. A durat puțin până ne-am dat seama despre ce este vorba, când consiliul nostru editorial s-a sesizat. Am discutat împreună, am văzut spotul și ne-am dat seama că este un fel de publictate electorală mascată”, a spus Andrada Burdalescu în interviul acordat pentru Paginademedia.ro.

”Astăzi, în contextul atacului furibund al primarului Gabriela Firea contra proiectului „Noi construim un spital”, ne-am dat seama că trebuie să menționăm că am oprit spotul, deoarece îl difuzasem. Am vrut să le spunem ascultătorilor că nu suntem ipocriți, că am încasat niște bani și acum ne-am trezit să arătăm cu degetul. De aceea, am făcut declarația aceea astăzi și de aceea am hotărât să dăm banii înapoi”, a spus directorul Europa FM.
Sursa G4media.ro