PRO TV încetează colaborarea cu Dana Budeanu, cea de la care Firea a distribuit postarea care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”

PRO TV a anunțat, joi, pe Facebook, încetarea colaborării cu Dana Budeanu, creatoare de modă şi prietenă apropiată a Gabrielei Firea. De la aceasta a preluat primarul general şi a distribuit postarea care ironiza inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”, care construieşte din donații un spital în Bucureşti pentru copiii bolnavi de cancer. La construirea acestui spital au contribuit aproape 300 000 de români.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, este anunțul postat de PRO TV pe pagina oficială de Facebook.