Eveniment Cotidianul: Program prezidențial în căutarea candidatului

parlament CONSTITUTIE 1000x600 1

Redacția „Cotidianul” și o parte dintre colaboratorii săi au încheiat procesul de redactare a unui proiect de Program prezidențial destinat alegerilor din 2024. El va fi pus la dispoziția tuturor politicienilor români, cu speranța că vor exista și lideri hotărâți să și-l asume și să se angajeze într-un proces de reabilitare a literei și a spiritului Constituției României, precum și a tuturor libertăților statului de drept.

Programul oferă celor interesați un set de priorități pentru agenda unui candidat dispus să lupte pentru consolidarea democrației și scoaterea țării din confuzie și neîncredere, din arbitrar și dezorganizare.

Un președinte atașat de popor și de țară trebuie să comunice permanent cu poporul și cu țara! Să arate națiunii cum gândește și ce măsuri concrete vede el în diferite cazuri, în consens sau în contradicție cu guvernul sau cu parlamentul; să-și prezinte permanent opiniile despre tot ce se petrece în țară, în Parlament, în Guvern și care-i privește pe toți cetățenii; să spună tot timpul ce crede el că s-a făcut bine și ce s-a făcut rău; despre ce mai trebuie făcut și ce nu mai trebuie făcut; să explice, nu să dea ordine; să vorbească, nu să țipe; să dovedească o viziune și un mod de înțelegere a lucrurilor care ne privesc pe toți”.

(Din introducerea Proiectului de Program prezidențial).

Lansarea va avea loc luni, 6 februarie 2023, de la orele 11,30 în spațiul Strata Gallery, din str. Parângului nr.76, Sector 1, București (zona Podului Constanța).

Informații suplimentare  0771 101 552

Parteneri