• Home
  • Prima
  • Explicația deputatului PSD care a propus eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști: Am vrut să văd reacția USR și a PNL

Explicația deputatului PSD care a propus eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști: Am vrut să văd reacția USR și a PNL

solomon psd 1

Deputatul PSD Adrian Solomon, care a propus în Comisia de muncă eliminarea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști,  a declarat, marți, că a făcut această propunere pentru că a vrut să vadă reacția USR și a PNL și a precizat că, dacă trebuie restartată societatea, atunci să fie restartată cu totul.

În legătură cu faptul că PSD a anunțat că nu susține amendamentul lui, Solomon a declarat că „în amendamentul respectiv se găseau toate indemnizațiile speciale care există în legislația românească”.
„Nu știu de la cine trebuia să am mandat ca să-mi exercit dreptul la inițiativă parlamentară”, a mai spus Solomon, potrivit g4media.ro.

Întrebat de ce a propus amendamentul, replica lui Solomon a fost: „Ca să văd reacția USR și a PNL”.
Întrebat dacă pentru aceast lucru se joacă cu soarta oamenilor, deputatul PSD a spus: „Ei de ce se joacă cu soarta oamenilor? Sunt în toate categoriile de beneficiari oameni care au astfel de tratament din partea PNL și USR din 4 în 4 ani. Trebuie să vedem până la urmă tăiem pisica în două sau doar o tundem puțin. Eu am avut drept de inițiativă, am depus un amendament, a trecut, vedem la plen”.

Parteneri