Fă-o să se simtă specială la prima întâlnire! 4 idei de cadouri pe care i le poți oferi

prima intalnire

Te afli în punctul în care te pregătești pentru prima întâlnire cu fata pe care o placi. Ai pus totul la punct, ai ales locația, ai decis ce haine vei purta, poate și ce subiecte vei aborda. Însă, în continuare ceva lipsește. Îți dorești să-i oferi momente speciale, să o impresionezi și să o faci să zâmbească. Ei bine, soluția este mai simplă decât te așteptai. Oferă-i un cadou. În acel moment, cu siguranță va aprecia atenția și grija cu care te-ai pregătit pentru această întâlnire.

Iată ce cadouri îi poți face posibilei viitoarei tale iubite, astfel încât să o surprinzi în cel mai plăcut mod:

  • O cutie cu ciocolată

O cutie cu ciocolată poate fi alegerea ideală în cazul în care nu cunoști foarte multe lucruri despre persoana cu care urmează să te întâlnești. Alege o cutie mică dar care conține ciocolată de înaltă calitate. Dacă vrei să îți demonstrezi mai mult interesul, poți prepara chiar de unul singur o porție de trufe de ciocolată pe care să o oferi în dar. 

Faptul că-i oferi un astfel de cadou aparent nesemnificativ, va sugera simplul fapt că te-ai gândit la ea, că momentul întâlnirii voastre are însemnătate reală pentru tine, iar acest lucru nu va trece neobservat. Și până la urmă, e vorba de ciocolată. Cine nu apreciază un astfel de răsfăț dulce, cel puțin din când în când?

  • O carte

Înainte să-i oferi o carte, trebuie să fii sigur că cunoști destul de bine persoana cu care urmează să ieși. Astfel, trebuie sa iei în considerare interesele, pasiunile și stilul acesteia de viață. Dacă cititul reprezintă unul dintre hobby-urile ei, atunci știi deja care este cadoul potrivit cu care vei face impresia pe care ți-o dorești. Alege cartea potrivită, și bucură-te apoi de aprecierea pe care o vei avea din partea ei, doar datorită faptului că ai reținut care sunt lucrurile care îi plac.

  • Un ursuleț de pluș

Orice fată va iubi și se va atașa de un ursuleț de pluș pe care l-a primit. Acesta va avea valoare sentimentală deoarece va aduna emoțiile primei întâlniri, care se vor păstra vii de-a lungul timpului. Ce modalitate mai bună să-și amintească de tine și de primii fiori decât un ursuleț de pluș pe care ori de câte ori îl privește, „va vorbi” doar despre tine?

  • Flori

Dăruiește-i flori la prima întâlnire! Să știi că acest gest nu se va demoda niciodată. Orice fată iubește să primească flori, iar odată ce tu iei acest aspect în considerare, cu siguranță vei face o impresie plăcută și un mare pas înspre clădirea unei relații. 

Te poți decide între un buchet de flori naturale sau, de ce nu, îi poți oferi o singură floare. În ambele cazuri vei fi un adevărat gentleman. Poți alege din diversitatea de flori spectaculoase de la Californiaflowers.ro, o florărie din Brașov care oferă diverse aranjamente florale moderne, potrivite pentru o asemenea ocazie. Un buchet bine ales poate contribui cu succes la reușita primei tale întâlniri. 

În concluzie, dacă îți dorești să pui bazele unei relații cu fata cu care urmează să ieși, arată-i acest lucru încă de la prima întâlnire. Folosește-te de gesturi mici dar care pot avea o puternică însemnătate. Dăruiește-i un cadou din care să înțeleagă faptul că reprezintă o persoană importantă pentru tine, de aici și atenția pe care i-o acorzi. 

Sursa foto: Pexels.com

Parteneri