Fata de 21 ani, ucisă, în spatele Catedralei din Timișoara, își părăsise iubitul. Gelozia…

Cine este fata ucisă fără milă, în spatele Catedralei din Timişoara, de iubitul gelos. Mama bărbatului a făcut primele declarații. Maria Karina avea 21 de ani și a murit vineri seara, după ce a fost înjunghiată de iubitul gelos, în spatele Catedralei din Timișoara. Bărbatul nu a suportat ideea despărțirii de aceasta, moment în care a făcut gestul cutremurător.

Maria Karina a fost înjunghiată de mai multe ori de Cosmin Titiş, în vârstă de 31 de ani, în urma unei crize de gelozie. Cei doi erau din Lupeni şi locuiau de mai multe luni în Timişoara.

Herminka Titiş a declarat că, după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, însă toată familia l-a sfătuit să se predea la poliție. „Ei s-au iubit, au trăit împreună. Nu ştiu ce s-a întâmplat. S-au certat, ea şi-a găsit alt iubit, gelozie. Nu ştiu ce să zic. Ea avea o prietenă în Timişoara, a fugit de el, nu ştiu. Luni seara, când am fost eu la Lupeni, el vorbea cu ea pe Whatsapp. Vorbeau foarte frumos: gâza mea, iubita mea. Mă înţelegeţi cum sunt? Sunt terminată. Mă gândesc şi la familia fetei, şi la copilul meu”, a declarat Herminka Titiș pentru Adevărul.

Distribuie prietenilor

Cosmin Titiş a venit după fată în parc, a chemat-o ceva mai departe de prietena alături de care se plimba, iar în urma unei discuții, a scos cuţitul şi a lovit fără milă. A înjunghiat-o în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori. Karina a murit în drum spre spital, din cauza rănilor grave provocate de iubit, potrivit Observator.tv.