A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Fiindcă a spus adevărul: La nici o săptămână de la numire, Dăncilă își demite consilierul

0 169

Premierul Viorica Dăncilă îl demite pe consilierul său economic, Remus Borza, după declaraţiile acestuia privind reducerea numărului de bugetari – care sunt acum aproape un milion și jumătate şi de ministere, care-s duble față de țări mari –  au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.
Borza a avansat sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la un post de televiune, ideea unei noi ordonanţe care să modifice celebrele OUG 114/2018 şi oug 19/2019.
În context, Borza a vorbit şi de o reducere a numărului de bugetari şi o scădere a numărului de ministere. „Am gonflat foarte mult administraţia. Şi la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem şi o fabrică în România”, a spus Borza, la Antena 3. El a spus că e de râsul lumii – suntem singurii în univers care plătim mai bine pe cei de la stat în comparație cu cei care lucrează în sistemul privat.
Remus Borza a fost numit consilier onorific pe probleme economice al premierului în 30 mai. Nimeni din aparatul central nu a abordat atât de tranșant un subiect care indică o creștere aberantă a funcționărimii și ministerelor spre a mitui politic aparatul larg de partid. Scoaterea rapidă pe tușă a celor care vorbesc altfel decât a indicat șeful era metoda brevetată de Dragnea, prin care și-a ras toți oamenii cu opinie.
C. Zamfir. AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More