• Home
  • Prima
  • Firea candidează pentru un nou mandat la Primărie: Trei ani am muncit de dimineaţă până noaptea

Firea candidează pentru un nou mandat la Primărie: Trei ani am muncit de dimineaţă până noaptea

Gabriela Firea a anunţat că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei din partea PSD. Ea spune că trei ani a muncit de dimineaţă până noaptea şi că a început modernizarea Bucureştiului, ceea ce deja se vede şi se simte.

”Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se va discuta, la momentul potrivit, politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea loc după sărbătorile de iarnă”, a anunţat Gabriela Firea duminică, la Antena 3, potrivit rtv.net.

Ea spune că a muncit trei ani şi a început modernizarea Bucureştiului.

”Nu văd de ce nu aş candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut decât copiii în somn şi nici măcar în week-end, aşa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai gândeşti la sacrificii. În mod evident, au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte şi exact acest lucru îi deranjează pe penelişti care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucrur care nu au nicio bază în realitate”, a mai precizat primarul Capitalei.

Parteneri