• Home
  • Știri
  • Firea, despre posibila candidatură a lui Ciolacu la Primăria Capitalei: Mi-a sugerat că nu e adevărat, că e o știre falsă

Firea, despre posibila candidatură a lui Ciolacu la Primăria Capitalei: Mi-a sugerat că nu e adevărat, că e o știre falsă

firea si ciolacu

Gabriela Firea și-a etalat și marți seara, la Antena 3, supărarea că liderii PSD întârzie să o desemneze candidata partidului la Primăria Capitalei, afirmând că partidul transmite un semnal prost cetățenilor prin această lipsă de asumare a unei strategii politice care ar aduce câștig partidului.

„În momentul în care un partid are un potențial candidat care e cotat cu peste 30% dar care nu e desemnat oficial și se fac alte negocieri pentru candidați care sunt cotați cu 8-10%, e normal să îți pui întrebarea ce semnal le transmiți oamenilor. E afectată în felul acesta cultura organizațională. Pentru că membrii de partid care muncesc, aduc proiecte și sunt validați prin vot nu sunt susținuți, așa că în viitor ei își vor spune de ce să mai muncească. La nivel de teorie spun acest lucru și e valabil pentru toate partidele (…)”, a comentat Firea, referindu-se la faptul că partidul ei, PSD, ar negocia în detrimentul ei pentru susținerea unui candidat liberal, adică a lui Sebastian Burduja, notează g4media.ro.

Gabriela Firea a spus la Antena 3 că rămâne „un candidat pentru candidatura la Primăria Capitalei” și că așteaptă să aibă o discuție cu conducerea PSD. Ea a respins speculațiile că președintele partidului și premierul Marcel Ciolacu și-ar dori să candideze el la Primăria Capitalei.

„În partid nu s-a discutat așa ceva (…) Dimpotrivă, am vorbit cu el (despre specualțiile apărute în presă privind candidatura lui Cioalcu – n.red) și mi-a sugerat că nu e adevărat, că e o știre falsă”, a spus Firea.

Parteneri