AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Firea, pe primul loc pe buletinul de vot la alegerile pentru Primăria Capitalei, iar Nicuşor Dan se află pe poziţia 8, ca independent. Burduja (PNL) şi Enache (AUR), pe locurile 2 şi 3, Diana Şoşoacă, pe 5, Piedone, pe 6

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea se va afla pe primul loc pe buletinul de vot la alegerile pentru Primăria Capitalei din 9 iunie.

Potrivit news.ro, Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a tras la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor la alegerile locale din Capitală pentru Consiliul General şi pentru Primăria Capitalei.

Astfel, potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se candidatul Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD la lista pentru CGMB. Pe locul 2 pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul 2 se află candidatul Sebastian Burduja.

Pe locul 3 pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul 3 la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache. Pe locul 4 pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD) şi pentru primărie, candidatul Dorin Iacob, iar pe locul 5, SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă. Locul 6 pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Pe locul 7 pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită iar pe locul 8 se află Partidul Ecologist. Ccandidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul 7 pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul 9 pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul 8 pe lista pentru Primăria Capitalei, ca şi independent iar pe locul 9 se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!