Firea va candida din nou la Primăria Capitalei: Următoarele două mandate aici mă văd

 

Fostul primar al Bucureştilor, Gabriela Firea, a declarat la România TV că în 2024 va candida din nou pentru postul de edil, argumentând că menirea sa este aceea de a rezolva lucruri de sistem din Capitală şi că este păcat că activitatea sa s-a întrerupt ”prin minciună, fraudă, manipulare”.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia, să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a anunţat Gabriela Firea, întrebată despre o candidatură la Preşedinţie, potrivit news.ro.

Distribuie prietenilor

Firea consideră că menirea sa este de a rezolva lucrurile în Capitală şi consideră că acesta este domeniul în care are abilităţi.

”Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minciună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a argumentat Gabriela Firea.