AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Florentin Pandele: „Fac moarte de om pentru familia mea!”

 

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a avut o ieșire nervoasă în timpul unui interviu acordat, din biroul său, postului România TV. Soțul Gabrielei Firea a acuzat PSD că nu i-a luat apărarea fostului ministrul al Familiei în scandalul azilelor groazei, ba chiar că social-democrații ar fi urmărit să pună capăt carierei politice celei care a ocupat și fotoliul de primar al Bucureștiului.

Fără să dea nume, Pandele a susținut că oameni din PSD ar fi urmărit să o distrugă politic pe Gabriela Firea prin scandalul azilelor groazei, spunând că partidul nu i-a luat apărarea, așa cum au făcut cei de la PNL, invocând declarația președintelui Klaus Iohannis care a spus luni că „demisiile politice” în cazul abuzurilor din cămine „au fost suficiente” și că este important să fie găsite toate persoanele vinovate pentru „grozăviile” descoperite.

Potrivit hotnews.ro, Pandele susține că există persoane care au regizat „acest mare spectacol” și că USR „bate din palme de pe margine” în urma plecării Gabrielei Firea din Guvernul Ciolacu. El a insinuat și că ar exista probleme în interiorul PSD.

„Cum vă explicați că a început scandalul de 15 zile și nu au ieșit? A ieșit o dată domnul Romașcanu (purtătorul de cuvânt al PSD, n.r.) să îi ia apărarea Gabrielei Firea. Cum vă explicați? Nu vă dă cu minus? Nu sunt multe semne de întrebare? Liberalii își apără oamenii. Bravo lor!”, a spus Pandele, în timp ce aplauda.

Edilul le-a cerut liderilor politici să nu se mai ia de familia Pandele-Firea, dar nu a dat nume, acuzând „armata disciplinată a PSD” că a urmărit ca fostul ministru al Familiei să nu mai candideze din nou la Primăria București.

În opinia edilului care conduce de 23 de ani orașul din Ilfov, Firea este „cel mai puternic om politic din România”, care „nu ascultă decât de soțul ei, în casă, ca soție și mamă a doi copii” pe care îi are.

Pandele și-a explicat ieșirea în presă prin faptul că vrea să îi ia apărarea soției sale.

„Fac moarte de om pentru familia mea dacă e nevinovată!”, a spus furios soțului Gabrielei Firea, acuzând PSD că a reușit să o elimine de pe scena politică.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!