• Home
  • Prima
  • Florin Cîțu dorește continuarea coaliției cu USR PLUS

Florin Cîțu dorește continuarea coaliției cu USR PLUS

citu 1

Premierul Florin Cîțu, aflat sâmbătă la Oradea, a declarat că vrea continuarea coaliției cu URS PLUS și i-a chemat la negocieri și discuții pe partenerii de guvernare care au depus o moțiune de cenzură la adresa guvernului Cîțu și au anunțat că vor ieși din guvern.

„Susțin această coaliție, este singura coaliție care poate să guverneze România astăzi, este singura coaliție, PNL-USR PLUS-UDMR, care poate să implementeze un program de guvernare care va dezvolta România în următorii patru ani de zile. Trebuie doar să ne așezăm la masa de discuție, să discutăm și vom găsi soluții”, a transmis Florin Cîțu. „Bineînțeles că trebuie să vedem și ce vrem în perioada următoare, dar eu cred că am arătat că putem, atunci când vrem și suntem împreună, să găsim soluții”, a spus premierul.

Întrebat dacă s-a așteptat la o asemenea reacție din partea USR PLUS, în condițiile în care multe voci spun că era doar o chestiune de timp, premierul a replicat: „La ce reacție? Să fie lângă AUR? Nu m-am așteptat, să știți, dar sunt alții specialiști, politologi, dacă ei spun că era o chestiune de timp, au dreptate, nu știu”.

În finalul declarațiilor făcute la Oradea, unde a fost flancat de Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, și de Emil Boc, primarul Clujului, premierul Florin Cîțu a repetat: „Eu vreau ca această coaliție să continue. Soluția pentru mine este doar această coaliție, mergem pe această coaliție PNL-USR-UDMR”.

Mai mult pe DIGI24.ro

Parteneri