Fost ofiţer SRI: Maior a fost interceptat pe mandat de siguranţă naţională de Coldea

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir susţine că George Maior, fostul şef al SRI, a fost interceptat, în anul 2013, pe baza unui mandat de siguranţă naţională.
„Îmi aduc aminte de o situaţie în care chiar domnul Maior a fost interceptat pe mandat de siguranţă naţională de către Coldea. (…) În 2013 Serviciul a început o activitate în zona pieţei de capital care era lucrată în binom. Florian Coldea şi Codruţa Kovesi rezolvau ei o situaţie acolo în care era vizată o persoană apropiată de Maior. Acea persoană şi Maior erau ţine în dosar”, a spus Daniel Dragomir la B1Tv.
„Domnul Maior avea o relaţie cu o persoană care era foarte influentă în piaţa de capital, care era şi finul domniei sale. Exista o relaţie foarte importantă şi anumite interese care îi legau pe George Maior şi Mircea Ursache. (…) Foloseau acest dosar pentru a îl supraveghea pe domnul Maior şi relaţiile sale”, a completat Dragomir la Antena 3.
Ulterior, susţine fostul ofiţer SRI, la DIICOT ar fi mers anumite disjungeri din respectiva cauză, iar Alina Bica l-ar fi anunţat pe George Maior, care, la rândul lui, l-a întrebat pe Florian Coldea despre veridicitatea informaţiilor.
„<<Alina, am verificat, aşa este. Am vorbit cu Florin şi a zis că nu sunt ţintă>>. De atunci Coldea a urât-o pe Bica de moarte”, a completat Dragomir, potrivit Mediafax.