Fostul mare fotbalist Daniel Prodan a murit în urma unui infarct! Avea 44 de ani

Fostul mare fundaș tricolor Daniel „Didi” Prodan a murit miercuri, 16 noiembrie, în casa sa din Voluntari, în urma unui infarct. Fostul fotbalist avea 44 de ani.scrie Realitatea.net.

Tragicul anunț a fost făcut de jurnalistul Realitatea TV Dorin Chioțea, pe pagina sa de Facebook.
„Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.
Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că „În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat”.
Dumnezeu să îl odihnească!”, a scris Dorin Chioțea pe Facebook.
Daniel Prodan a fost membru al Generației de Aur, jucând pentru echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 și la Campionatul European de Fotbal din 1996.