Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, i-a tăiat microfonul lui Tudorel Toader

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, care a prezidat şedinţa în care a fost dezbătută moţiunea simplă împotriva actualului ministru al Justiţiei, i-a tăiat microfonul lui Tudorel Toader când răspundea la întrebările venite chiar din partea lui.

„Domnule ministru, vă rog să închideţi, conferinţa de presa afară”, i-a spus Florin Iordache lui Tudorel Toader, când răspundea la întrebările pe care social-democratul i le adresase la dezbaterea moţiunii simple „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, a afirmat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, marţi, în plen.

Potrivit Mediafax, Tudorel Toader vorbea pe timpul PSD, pentru că acesta îşi terminase cele 50 de minute la prima intervenţie, iar când timpul s-a scurs, preşedintele de şedinţă i-a tăiat microfonul.

Distribuie prietenilor

Atunci când se pregătea să vorbească despre modificările Codurilor penale solicitate prin OUG, cerute de Iordache, acesta i-a cerut sa încheie şi i-a tăiat microfonul, spunându-i „conferinţă de presă e afară”.

Florin Iordache l-a întrebat pe Tudorel Toader când o să adopte o OUG pentru punerea în acord a articolelor declarate neconstituţionale de CCR în Codul Penal şi din cel de Procedură Penală şi i-a cerut explicaţii în privinţa transformării Secţiei de anchetare a magistraţilor în direcţie.