Fugara Elena Udrea ar fi revenit în România

Elena Udrea ar fi revenit în România, după aproape un an şi jumătate de la fuga sa în Costa Rica. Fostul ministru al Turismului ar fi plecat ieri, din ţara latino-americană, cu un avion care a dus-o la Frankfurt.

Potrivit digi24.ro, Elena Udrea a fost surprinsă în aeroport duminică seară, alături de mama şi de fiica sa. Cele trei s-au urcat într-un avion, la clasa economic şi au aterizat pe aeroportul din Frankfurt. Nu se ştie încă destinaţia finală a acestora.

Potrivit omului de afaceri Cornel Tabacaru, care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica si este apropiat de Elena Udrea, ea ar fi spus în urmă cu câteva zile ca va merge la Londra, dupa care va reveni în Costa Rica. Nu este exclus însă ca fostul ministru să-și fi schimbat planurile, având în vedere că din Costa Rica există zboruri directe către Londra.
Elena Udrea a părăsit România la începutul anului trecut. A depus și o solicitare pentru obţinerea azilului, iar în iunie 2018 a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

În luna octombrie 2018 a fost reținută de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, și apoi arestată. A fost eliberată în decembrie.