Gabriela Firea, despre situaţia bebeluşilor de la Giuleşti: Trebuie să ne cerem scuze părinţilor

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni, că reprezentanţii Municipalităţii, implicit şi cei de la Maternitatea Giuleşti, ar trebui să-şi ceară scuze faţă de părinţii bebeluşilor care s-ar fi infectat cu stafilococul auriu în maternitatea „Panaint Sîrbu” din Capitală.

„Atât eu ca părinte, cât şi toţi cei care sunt implicaţi, trebuie să-i asigurăm pe părinţi că vom face tot ce ţine de noi ca astfel de lucruri să nu se mai repete. În primul rând, părinţilor, că am văzut că nimeni nu şi-a cerut scuze, trebuie să ne cerem scuze pentru această situaţie, care, nu este dramatică aşa cum au prezentat-o unii, dar nu este nici plăcută”, a declarat, luni, Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Edilul mai spune că în lunile octombrie şi noiembrie, la Maternitatea Giuleşti s-au născut 700 de copii.

Distribuie prietenilor

„Maternitatea Giuleşti este una dintre cele mai mari din ţară şi mărturisesc că şi eu am născut la Maternitatea Panait Sîrbu, cunoscută ca Maternitatea Giuleşti. Este o maternitate foarte bună (…) În lunile octombrie şi noiembrie, cele vizate de acest posibil, că deocamdată aşteptăm toate analizele, stafilococ, s-au născut aproape 700 de copii, din care 20 au prezentat diferite, să spunem, afecţiuni cutanate. În acest moment sunt 15 internaţi, dintre aceştia doar 11 au confirmat stafilococul. Am totul la minut”, mai spune Firea.