Garsoniere de vânzare în Iași – În ce cartier e cel mai bine să te muți

poza ampress garsoniere de vanzare iasi 1

Garsoniere de vânzare în Iași sunt din ce în ce mai multe. Iașiul este printre primele trei orașe din țară, alături de București și Cluj-Napoca, la numărul de tranzacții imobiliare. Dar ce și unde să alegi dintr-o asemenea ofertă?

Capitala Moldovei este al patrulea oraș ca mărime din țară. Și este și unul dintre cele mai prospere, dezvoltându-se spectaculos. Este și motivul pentru care și prețurile tranzacțiilor imobiliare sunt destul de ridicate. De altfel, la Iași s-a depășit pragul de 1000 euro pe metrul pătrat, după București. Așadar, nu e de mirare că piața imobiliară s-a dezvoltat și crește în permanență. Sunt peste 30 de ansambluri rezidențiale noi, care oferă apartamente de vânzare în Iași, case, și încă mai urmează.

Unde sunt garsoniere de vânzare în Iași

Ansamblurile rezidențiale care oferă garsoniere de vânzare în Iași noi sunt situate în zone diverse. Iar prețurile sunt pe măsură. Între dezvoltatorii imobiliari este o concurență extraordinară. Iar din aceasta rezultă oferte excelente pentru potențialii cumpărători de garsoniere de vânzare în Iași. Se pot alege dintre locuințele aflate în puncte cheie din oraș sau în zone limitrofe. Depinde ce îți place. Vrei să simți din plin pulsul urban sau să te bucuri de liniște, fără a fi la distanță de punctele de interes ale orașului? Ai de unde alege din oferta de garsoniere de vânzare în Iași.

Cartierul contează?

E de la sine înțeles că fiecare își alege zona de locuit în funcție de preferințe. Unii își doresc să fie mai aproape de serviciu, alții de centre comerciale și locuri de distracție, alții de școli, grădinițe și mijloace de transport.

Unul dintre cartierele preferate de tineri în Iași este Tudor Vladimirescu. Este o zonă studențească, dar și cu ansambluri rezidențiale. În plus, cartierul Tudor Vladimirescu este pe locul al cincilea la nivel național în ce privește accesul la magazine și restaurante.

Cartierul Podu Roș face parte dintre zonele centrale, moderne. Dacă găsești garsoniere de vânzare în Iași aici, poți să investești. Cartierul este în apropierea complexului Palas Mall și se bucură de o foarte bună reputație.

Pe de altă parte, cei dornici de traiul mai aproape de natură, la periferia orașului, aleg locuințe în cartierul Cug. Accesul la mijloacele de transport este facil și beneficiază de mai multă liniște.

Parteneri