George Maior: Va veni o vreme, şi n-o să le placă unora, când voi reacţiona

 

Ambasadorul României la Washington, George Maior, spune că există o campanie de ştiri false împotriva sa şi afirmaţii conform cărora ar coordona anumite mişcări politice şi pe care le respinge, însă, categoric. El a spus că nu a reacţionat până acum la toate aceste acuzaţii, pentru că nu avea de ce să facă asta, în calitatea sa de ambasador, însă la un moment dat va răspunde la ele, chiar dacă unora nu le va face plăcere acest lucru.

Întrebat, într-un interviu acordat Digi24, de ce numele său este atât de des amintit în declaraţiile din spaţiul public, George Maior a spus că poate este considerat „interesant” pentru că există o anumită percepţie că ar putea coordona de la Washington anumite mişcări politice.
„Poate sunt un pic mai interesant, poate există o anumită percepţie că aş putea să coordonez de la Washington noi mişcări politice, să influenţez anumite tendinţe politice. Sunt lucruri false. Este o campanie recurentă de ştiri false, analize fragmentate care vor să proiecteze o anumită imagine”, a declarat George Maior la Digi24, potrivit RTV.NET

Distribuie prietenilor

El a spus că respinge toate aceste acuzaţii, însă nu a reacţionat până acum la ele pentru că nu avea de ce să facă acest lucru în calitatea sa de ambasador al României în SUA. Maior a adăugat că va veni o vreme în care va răspunde tuturor acuzaţiilor, chiar dacă unora nu le va face plăcere.

„Va veni o vreme, şi nu cred că o să le facă plăcere unora, când voi putea reacţiona mai mult. Ca să se liniştească, nu am nicio intenţie politică, nu fac acţiuni subterane, supraterane, sub text, de tip politic, media etc. Eu îmi văd de treabă”, a explicat Maior.