AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Gorghiu: „E păcat că puneţi etichete pe toți tinerii liberali, din pricina unor mitocani”

 

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a reacționat în urma injuriilor aduse de tinerii din PNL la adresa PSD. Aceasta a precizat că partidul va fi mult mai atent în ceea ce privește selecția celor care participă la școlile de vară.

„Am văzut mesajele, evident că nu au nicio scuză, cu asta trebuie să încep. O mână de tineri, mai spre dimineaţă au avut un comportament absolut deplasat. Am văzut scuzele pe care preşedinta TNL le-a adresat public colegilor. Din păcate, un eveniment care a fost foarte foarte bun, cu peste 1.000 de tineri, a fost transformat de acest incident într-un eveniment nefericit. Pe viitor, vom fi mult mai atenţi la selecţia celor care merg în aceste şcoli de vară pentru că acele două trei exemplare aruncă o imagine foarte proastă”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit News.ro, citat de adevarul.ro.

Alina Gorghiu a precizat că „e păcat că puneţi etichete din pricina unor mitocani, etichete pe toţi tinerii liberali şi nu sunt de acord cu asta şi, cu tot respectul, o să apăr tinerii liberali de câte ori o să am ocazia, pentru că sunt nişte oameni foarte bine pregătiţi, nişte tineri şcoliţi care nu merită criticile, pentru că nu au făcut-o toţi”.

Vicepreședintele PNL și-a prezentat scuzele cu privire la comportamentul tineri liberali prezenți la școala de vară și a precizat că „tineretul PNL înseamnă altceva decât ați văzut dumneavoastră”, potrivit sursei citate.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!