Gorghiu: PNL nu exclude o colaborare viitoare cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, că liberalii nu exclud o viitoare colaborare cu actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.
„Cu un ministru acum pe funcție poți colabora în diverse forme. E un om care, din punctul meu de vedere, are deja suficientă expertiză în politicile publice din domeniul Sănătății cât să poată contribui pe viitor în orice formă. Depinde care vor fi nevoile la un moment sau altul ale PNL. Nu cred că dacă o să i se ceară sprijinul, ajutorul, colaborarea, va spune nu în viitor. Deci, nu am niciun fel de plan în acest moment cu domnia sa, dar nu exclud o colaborare”, a spus președintele PNL, întrebată la finalul CNC despre forma de colaborare pe care liberalii o au în vedere cu Vlad Voiculescu, participant în calitate de invitat la reuniunea liberală, notează Agerpres.
Despre o eventuală intrare a lui Voiculescu în PNL, Gorghiu a spus că este „o opțiune a fiecărui om care nu are calitate de membru de partid dacă se înscrie sau nu într-un partid politic”.