AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Gorghiu: Societatea românească merită o Justiţie care să meargă până la capăt. Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu spune că ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor, precizând că de la începutul anului şi până acum, sunt mai bine de 600 de fugari pe care statul român a reuşit să îi aducă înapoi în România.

“E important să ştiţi că Ministerul Justiţiei are ca prioritate zero pe agendă tema fugarilor. De asemenea, un semnal bun venit din partea Guvernului este faptul ca această temă este de interes şi pentru Guvernul României, pentru că doar împreună putem să facem ca numărul fugarilor din România să se diminueze”, a afirmat ministrul, vineri, într-un mesaj pe Facebook.

Alina Gorghiu precizează că, de la începutul anului şi până acum, sunt mai bine de 600 de fugari pe care statul român, prin autorităţile sale, a reuşit să îi aducă înapoi în România, să execute pedeapsa în penitenciarele româneşti.

”Societatea românească merită o Justiţie care să meargă până la capăt”, subliniază Gorghiu.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!