INCREDIBIL! Asasinul Dincă are televizor în celulă

Câteva dintre datele OFICIALE sau obținute pe surse, joi:

Dincă are acces la televizor, în consecință poate vedea cum se chinuie anchetatorii să-i depisteze crimele, violurile, fărădelegile. El este informat, inclusiv de avocații din oficiu pe care-i are.

La Dincă s-a găsit  laptop și, sub un nume fals, dându-se puști de 17 ani, căuta victime, de preferință minore. În dotările lui se află și un aparat foto performant.

Distribuie prietenilor

Dincă a păcălit din nou anchetatorii, fiindcă oasele și probele umane culese din pădurea în care ar fi trebuit să fie resturile Luizei, sunt tot ale Alexandrei.

Dincă are o forță fizică ieșită din comun (vecin). I-a bătut bestial pe toți cei cu care lucra. Dispunea de bani mulți. De unde?

Dincă are o inteligență medie (psiholog) dar o rară capacitate de disimulare (alt psiholog). El e în continuare la butoane, toți depinzând de ce spune și are chef să spună, de obicei minciuni (anchetator).

Cazul Dincă omoară, spune un analist, cu totul credibilitatea statului român. Gestionarea crimelor (deocamdată una doar dovedită) se face cu diletantism, mulțimea de țâști-bâști implicată în anchetă încurcând munca puținilor specialiști care vor să afle adevărul care e monstruos.

D. Dumitru, AMPress